Rintihan Seorang Lelaki Yang Bernama S.U.A.M.I Tangan diangkat dan dirapatkan :::::: ” Ya Tuhan, engkau berikanlah kepada diriku kekuatan untuk memimpin isteri dan anak-anakku, untuk sampai ke syurgaMu. Ya Tuhan, jangan Engkau biarkan aku terus menzalimi diriku dan keluarga. Kau jadikanlah aku seorang suami dan ayah yang baik pada isteri dan anakku. Kau jadikanlah juga isteriku sebagai seorang isteri yg solehah..yang mampu menjadi penyejuk hatiku, yang akan mendamaikan jiwaku. Kau berikanlah dia kekuatan untuk terus dan menerus menjaga anak-anakku. untuk mendidik mereka menjadi anak yg soleh. Kau berikanlah dia ketabahan dan kecekalan dalam mengharungi perjalanan rumahtangga bersamaku. “

UNTUK TEMPAHAN SILA LAYARI

Monday, November 17, 2008

CUPCAKES KU

















TODAY 1st TIME PI KELAS CUPAKES INDIVIDU ..YANG DIANJURKAN OLEH MAMALEA OVEN....
BEST BELAJAR NGAN KAK LEA....MUDAH FAHAM...., TELITI ....DAN JELAS APA YANG DIAJARKAN OLEH NYA....YANG BEST SEKALI AKU DAPAT BUAT HANDS ON BASIC CUPCAKES....DAN DECONYA SEKALI...TAK RUGI OOOOOOOOOO CEPAT PI BELAJAR...

5 comments:

D.a.a.l.i.a. said...

ahakkksss... kat sini pun awak tempek gambar kelas cupcake.... nanti nak tengok hasiltangan Izan buat dan practice kat rumah pulak ye ;-)

izan said...

kak daalia....

tunggu ye kak lea....20 dec ..cousin bertunang... dia dah tempah 100 biji cc ...tema purple color......sebtu nak pi wilton pj.

D.a.a.l.i.a. said...

orait !! tahniah ! biz dah mula untuk cupcakes ....

Aishah @ UmmiAqil said...

salam kenal kembali...
cantik cc tu...bertuah dpat berguru ngan akak lea...

izan said...

salam aishah...salamat berkenalan...tak rugi berguru ngan kak daalia....mula mula rasa takut dan segan pun ada ...tapi bila dah kenal...kak lea very frendly....