Rintihan Seorang Lelaki Yang Bernama S.U.A.M.I Tangan diangkat dan dirapatkan :::::: ” Ya Tuhan, engkau berikanlah kepada diriku kekuatan untuk memimpin isteri dan anak-anakku, untuk sampai ke syurgaMu. Ya Tuhan, jangan Engkau biarkan aku terus menzalimi diriku dan keluarga. Kau jadikanlah aku seorang suami dan ayah yang baik pada isteri dan anakku. Kau jadikanlah juga isteriku sebagai seorang isteri yg solehah..yang mampu menjadi penyejuk hatiku, yang akan mendamaikan jiwaku. Kau berikanlah dia kekuatan untuk terus dan menerus menjaga anak-anakku. untuk mendidik mereka menjadi anak yg soleh. Kau berikanlah dia ketabahan dan kecekalan dalam mengharungi perjalanan rumahtangga bersamaku. “

UNTUK TEMPAHAN SILA LAYARI

Tuesday, December 30, 2008

HARI KE 6 DI LANGKAWI

Hari nie ke Imigresen renewal Passport.... hehehe abis RM600 untuk 2 org... Pejabat Imigresen langkawi dah bertukar tempat dari Bangunan LADA, Kuah Langkawi ke Telaga H/Park Pantai Kok sana... Insya allah renew passport kalau ada rezeki next yer nak pi holiday

2 comments:

Anonymous said...

salam,

sori kalau ganggu, cuma nak tanya soalan sebenarnya.

asben u ni air force kan?
meaning that, dia ni tentera kan? boleh ke tentera ke luar negara pada bila-bila masa?
tak dianggap sebagai perisik ke?

izan said...

hi insan tak bernama.........

ok i jawab....

Kalau tentera or penjawat awam kenalah dapat kelulusan lawatan persendirian ke luar negara dengan majikan dulu....kalau lulus boleh lah pergi ,,,, macam i penjawat awam kena lah dapat kelulusan ketua jabatan dulu.......

tak boleh lah nak pergi keluar negara macam tu aja.......

terima kasih di atas soalan anda tu... lenkali letak lah nama