Rintihan Seorang Lelaki Yang Bernama S.U.A.M.I Tangan diangkat dan dirapatkan :::::: ” Ya Tuhan, engkau berikanlah kepada diriku kekuatan untuk memimpin isteri dan anak-anakku, untuk sampai ke syurgaMu. Ya Tuhan, jangan Engkau biarkan aku terus menzalimi diriku dan keluarga. Kau jadikanlah aku seorang suami dan ayah yang baik pada isteri dan anakku. Kau jadikanlah juga isteriku sebagai seorang isteri yg solehah..yang mampu menjadi penyejuk hatiku, yang akan mendamaikan jiwaku. Kau berikanlah dia kekuatan untuk terus dan menerus menjaga anak-anakku. untuk mendidik mereka menjadi anak yg soleh. Kau berikanlah dia ketabahan dan kecekalan dalam mengharungi perjalanan rumahtangga bersamaku. “

UNTUK TEMPAHAN SILA LAYARI

Friday, January 2, 2009

Jom makan Ketam Rebus----- dalam periuk pun dok bergerak lagi



Ketam Nyiur orang panggil kat sini.... Ketam nie ada kat kOlam my dad........ sedap..tapi la nie musim tak berisi....... kurang sedap lah jadi nya.. apa pun makan le cukup sebab fresh lagi......

Photobucket

Photobucket

5 comments:

D.a.a.l.i.a. said...

fuyoo sedapnya ketam rebus tu !!! hepi new year izan !

Mama Danish said...

waahhh cdapnye ketam rebus tuh..skali lagi wat sy meronta2..hehe

Aidaroha@Haida said...

ishhh ishhhh terliur plak tgk ketam tu...

zuwaidah said...

dah lama tak makan ketam nih....air liur meleleh dah nih....ini kalau kat kedai seafood harus mahal nih....untung ada kolam sendiri....bestnyaaaaa

izan said...

to kak lea...
memang sedap akak....fresh gila...dok dalam periuk pun bergerak lagi..sian pulak..tapi apa boleh buat itu yang kita nak ngap..

to mamadanish
hehehe ... jangan lah meronta ronta tu.....sian danish

to aidaroha
sorry aida akak buat u terliur...kalau tengah mengidam nie susah akak dibuatnya

to kak ZU
hai kak ZU... izan kalau balik langkawi mesti makan ketam nie... ada aja ayah bawa balik ke rumah...

restoran cina memang suka ketam nie..memang mahal...alhamdulillah rezeki my dad sekrang tengah besarkan kolam dia lagi