Rintihan Seorang Lelaki Yang Bernama S.U.A.M.I Tangan diangkat dan dirapatkan :::::: ” Ya Tuhan, engkau berikanlah kepada diriku kekuatan untuk memimpin isteri dan anak-anakku, untuk sampai ke syurgaMu. Ya Tuhan, jangan Engkau biarkan aku terus menzalimi diriku dan keluarga. Kau jadikanlah aku seorang suami dan ayah yang baik pada isteri dan anakku. Kau jadikanlah juga isteriku sebagai seorang isteri yg solehah..yang mampu menjadi penyejuk hatiku, yang akan mendamaikan jiwaku. Kau berikanlah dia kekuatan untuk terus dan menerus menjaga anak-anakku. untuk mendidik mereka menjadi anak yg soleh. Kau berikanlah dia ketabahan dan kecekalan dalam mengharungi perjalanan rumahtangga bersamaku. “

UNTUK TEMPAHAN SILA LAYARI

Saturday, January 24, 2009

ZooM Malaysia - Legend Worldwide Holidays

Hari nie check-in di legend Hotel KL selama 4 hari.... Suka Lepak kat Legend nie sebab bilik dia besar siap ngan dapur lapur lagi...

tak tau nak lepak mana so pi kl sajalah.. dari shah alam ke KL hanya 15 minit saja melalui Fed Hway...sepanjang perjalanan lancar aja...

Sampai di legend jam 8.45am..parking keta kat tingkat 8, pastu naik LRT ke Masjid Jamek dan terus berjalan kaki ke Menara Maybank.. Lepas tu naik teksi ke Wisma GoldHill kat jalan raja Chulan...tapi Swatch Group tu tak buka saturday..so naik Monorel ke Berjaya Time Square... Pegi The Borders cari Cooking Books lagi..em abis gak RM100 beli buku...

Pastu pegi Imbi Plaza dan Low Yat ...saja je cuci mata tengok PC Apple.....emmmmmmm Mac Book... bestnya...

Pastu naik Monorel balik ke Titiwangsa dan Naik LRT ke PWTC.... naik tingkat 4 kat the Mall... minum laici kang dan pekena rojak singapore...lepas makan jalan jalan jap ...

Jam 3pm baru check in kat Legend...ramai gak orang kat situ...

Masuk bilik baring baring jap ..jam 5pm turun lagi kat Mall jalan jalan....


Ruang Makan








Dapur







Ruang Tamu






Bilik Tidur










Bilik Air






Pemandangan KL dari tingkat 25 Legend Hotel



2 comments:

zuwaidah said...

Syoknya cuti2 Malaysia.....besar ye bilik kat Legend, next time try di Zon Hotel kat Jln Ampang, just walking distance to KLCC...

izan said...

hi kak zu..........boleh tahan lah room dia.....the zon yer....tapi kena bayar lah..but kat legend ni dah free....tah yah bayar....