Rintihan Seorang Lelaki Yang Bernama S.U.A.M.I Tangan diangkat dan dirapatkan :::::: ” Ya Tuhan, engkau berikanlah kepada diriku kekuatan untuk memimpin isteri dan anak-anakku, untuk sampai ke syurgaMu. Ya Tuhan, jangan Engkau biarkan aku terus menzalimi diriku dan keluarga. Kau jadikanlah aku seorang suami dan ayah yang baik pada isteri dan anakku. Kau jadikanlah juga isteriku sebagai seorang isteri yg solehah..yang mampu menjadi penyejuk hatiku, yang akan mendamaikan jiwaku. Kau berikanlah dia kekuatan untuk terus dan menerus menjaga anak-anakku. untuk mendidik mereka menjadi anak yg soleh. Kau berikanlah dia ketabahan dan kecekalan dalam mengharungi perjalanan rumahtangga bersamaku. “

UNTUK TEMPAHAN SILA LAYARI

Wednesday, February 25, 2009

MY LOVELY tools & bookS

HAK MILIK KEKAL

bukan apa ...ambil peluang beli apa yang patut.... kalau nak pindah ke langkawi nanti susah nak dapatkan benda nie semua.... kang semata mata nak pi wilton lak dari langkawi........buat masa nie nampak cam bazir je tapi ku fikir long term.....takpe lah abis sikit























6 comments:

Faradilawati said...

wow memang kagum ngan akak...
minat jugak deco2 nie tp tangan keras & x berani nak buat...
jawapannye tempah je le hehehe

izan said...

hi fara......tangan ku masih keras gak lagi....

Sweet MuM said...

Salam Izan...
admire betul dgn tool wilton collection Izan tu..

Leen teringin juga nak beli mcm tu tp dok pikir kat mana nak simpan... coz peralatan utk kek lapis pun byk juga jadi tukun.huhuhuhuhu...

actually Izan, membeli brg mcm tu skrg tak membazir coz harga akan naik di masa akan dtg cuma... nak recover balik duit yg dah kluar tu akan ambil masa sikit.

izan said...

hi sweetmum........bila lah nak belajar wat kek lapis dengan u...memang betul nak cover balik agak lama

Sya... said...

salam.. kat mana nk beli tools set camtu..? kat dlm kotaknya cmm2 ada...

Sweet MuM said...

Izan...

ada di antara bloggers yg Leen kenal buat kelas kek lapis... mrk nie pun bagus. Izan bleh belajar dgn mrk...

Btw, insya'allah 16/3-20/3 Leen ada urusan kat KL-Selangor. Klau Leen lapang bolehlah jumpa.. ;)