Rintihan Seorang Lelaki Yang Bernama S.U.A.M.I Tangan diangkat dan dirapatkan :::::: ” Ya Tuhan, engkau berikanlah kepada diriku kekuatan untuk memimpin isteri dan anak-anakku, untuk sampai ke syurgaMu. Ya Tuhan, jangan Engkau biarkan aku terus menzalimi diriku dan keluarga. Kau jadikanlah aku seorang suami dan ayah yang baik pada isteri dan anakku. Kau jadikanlah juga isteriku sebagai seorang isteri yg solehah..yang mampu menjadi penyejuk hatiku, yang akan mendamaikan jiwaku. Kau berikanlah dia kekuatan untuk terus dan menerus menjaga anak-anakku. untuk mendidik mereka menjadi anak yg soleh. Kau berikanlah dia ketabahan dan kecekalan dalam mengharungi perjalanan rumahtangga bersamaku. “

UNTUK TEMPAHAN SILA LAYARI

Wednesday, May 27, 2009

ANAK LIPAS DALAM NASI GORENG

ni nak story mory...

malam tadi ada member ajak tunjuk jalan pi bandar sri damansara...pastu seblum gi sana ...ajak dia makan dulu (kebetulan dia tak sempat lunch kat ofis)...

pastu kami pun ajak dia makan RESTORAN mamak ...bukit jelutong...sebelah umah aja,,,,...

saya dan asben makan roti naan....
my fren sebeb dia lapar sangat kami cakap orderlah nasi goreng ayam dia...boleh tahan gak rasanya...

....order pun sampai kami menikmati lah roti naan dulu..pastu nasi goreng dia pun sampai...

my fren pun makanlah.. tak sampai 5 suap pun....tiba tiba saya tengok dia mengkuis kobis dalam nasi tu....sib baik tak menjerit.....pastu saya pun terkejut....tanya dia " naper ina...dia cakap ada [color=red][size=24]anak lipas dalam nasi...kuar kat tepi kobis[/size]....[/color]pastu terus stop makan............panggil mamak tu cakap pelan pelan ada lipas dalam nasi goreng......dia terus ambil pinggan tu....orang sekeliling ramai gak...dok pandang2....

aduhhhhhhhhhhhhhhhhh nak terkeluar semua kat dalam mulut ku........................memang dah lama tak makan kat kedai mamak nie...lately je...rasa cam sedap kat situ........pasni jangan harap le nak masuk kedai mamak lagi.....................

katogeri kebersihan kedai tu KKM letak[size=24] B..lu pikir lah sendiri[/size]

2 comments:

halen said...

ishkk.. nsb baik la x tertelan anak lips tu yer huhu

izan said...

yap..walau tak tertelan tapi tekak ku ni masih loya lagi