Rintihan Seorang Lelaki Yang Bernama S.U.A.M.I Tangan diangkat dan dirapatkan :::::: ” Ya Tuhan, engkau berikanlah kepada diriku kekuatan untuk memimpin isteri dan anak-anakku, untuk sampai ke syurgaMu. Ya Tuhan, jangan Engkau biarkan aku terus menzalimi diriku dan keluarga. Kau jadikanlah aku seorang suami dan ayah yang baik pada isteri dan anakku. Kau jadikanlah juga isteriku sebagai seorang isteri yg solehah..yang mampu menjadi penyejuk hatiku, yang akan mendamaikan jiwaku. Kau berikanlah dia kekuatan untuk terus dan menerus menjaga anak-anakku. untuk mendidik mereka menjadi anak yg soleh. Kau berikanlah dia ketabahan dan kecekalan dalam mengharungi perjalanan rumahtangga bersamaku. “

UNTUK TEMPAHAN SILA LAYARI

Friday, June 12, 2009

JOM MAKAN DURIAN.kampung nie

ni lah durian kat kebun my mummmmm,,,,,kebetulan semalam baru start gugur...so malam tadi sampai umah terus makan sampai 2 biji...................

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

4 comments:

Cousin said...

wahhhh.meleleh beb...ni yg rasa cam nak kena blik kg jgak niee..post arr 2 3 biji ke KL..hhheee..haaa

izan said...

weikiiiiiiiiiiiiiiiiii ....mai le balik....durian gugur terus makan huhuhuhu....cepat ar balik kang abis lak....makan batang le....pulak

Anonymous said...

awat kotak tu ada tulisan cina?..i confuse ni, durian kampung you sendiri ke atau durian kampung you beli?...hehehe...

izan said...

tu kotak limau raya cina le....durian tu kat kebun mak i le...durian kg.....