Rintihan Seorang Lelaki Yang Bernama S.U.A.M.I Tangan diangkat dan dirapatkan :::::: ” Ya Tuhan, engkau berikanlah kepada diriku kekuatan untuk memimpin isteri dan anak-anakku, untuk sampai ke syurgaMu. Ya Tuhan, jangan Engkau biarkan aku terus menzalimi diriku dan keluarga. Kau jadikanlah aku seorang suami dan ayah yang baik pada isteri dan anakku. Kau jadikanlah juga isteriku sebagai seorang isteri yg solehah..yang mampu menjadi penyejuk hatiku, yang akan mendamaikan jiwaku. Kau berikanlah dia kekuatan untuk terus dan menerus menjaga anak-anakku. untuk mendidik mereka menjadi anak yg soleh. Kau berikanlah dia ketabahan dan kecekalan dalam mengharungi perjalanan rumahtangga bersamaku. “

UNTUK TEMPAHAN SILA LAYARI

Tuesday, July 7, 2009

Pandan Jelly Layered With Sponge Cake

Pandan Jelly Layered With Sponge Cake

Pandan Sponge Cake :
i- 200gm sponge mix flour
ii- 4 eggs
iii- 3 tbsp pandan juice (pound and 4 pandan leaves)

iv- 3 tbsp thick santan mixed with melted
v - 1 tbsp butter

Beat i & ii , add iii and mix in iv/v.
Pour into a lined and greased 8 inches pan. Bake in perheated oven at 180 degree
until cooked. Remove and cool. Slice cake into 4 layers.
Pandan Custard :
1 tbsp instant jelly powder
180 gm sugar
800 ml coconut milk mix with pandan juice
salt
8 tbsp hoen kwe flour

Mix all and cook till mixture thickened. Keep mixture hot by putting the pot in a pan of hot water.

Decoration:
50gm dessicated coconut

To Assemble:
Place 8 inches cake ring on a cake board put 1 slice of the cake into the cake ring, making sure there is space all around.
Scoop some pandan custard to cover the cake and sides. Repeat till finish.
Cool before chilling in the fridge for at least 5 hours.

Before serving decorate the sides of cake with dessicated coconuts.

No comments: