Rintihan Seorang Lelaki Yang Bernama S.U.A.M.I Tangan diangkat dan dirapatkan :::::: ” Ya Tuhan, engkau berikanlah kepada diriku kekuatan untuk memimpin isteri dan anak-anakku, untuk sampai ke syurgaMu. Ya Tuhan, jangan Engkau biarkan aku terus menzalimi diriku dan keluarga. Kau jadikanlah aku seorang suami dan ayah yang baik pada isteri dan anakku. Kau jadikanlah juga isteriku sebagai seorang isteri yg solehah..yang mampu menjadi penyejuk hatiku, yang akan mendamaikan jiwaku. Kau berikanlah dia kekuatan untuk terus dan menerus menjaga anak-anakku. untuk mendidik mereka menjadi anak yg soleh. Kau berikanlah dia ketabahan dan kecekalan dalam mengharungi perjalanan rumahtangga bersamaku. “

UNTUK TEMPAHAN SILA LAYARI

Tuesday, January 25, 2011

KOSONGKAN RUANG DALAM PETI SEJUK ku

Sebelum bercuti panjang selama 2 minggu....... bersihkan peti sejuk... tengok apa yang patut di buang atau disimpan........... butter masih ada 4 ketul lagi... cream cheese pun ada...... so... terus capai cream cheese biarkan pada suhu bilik......... kemudian. apa lagi. putar cheese buat orange temptation OREO la hari nie..


jom kita nikmati gambar gambar nya.......... jangan marah........... nice to see....... but u cannot eat.......1 comment:

nba-Nur said...

Salam.. Wah nampak sangat sedap cheesecake ni..