Rintihan Seorang Lelaki Yang Bernama S.U.A.M.I Tangan diangkat dan dirapatkan :::::: ” Ya Tuhan, engkau berikanlah kepada diriku kekuatan untuk memimpin isteri dan anak-anakku, untuk sampai ke syurgaMu. Ya Tuhan, jangan Engkau biarkan aku terus menzalimi diriku dan keluarga. Kau jadikanlah aku seorang suami dan ayah yang baik pada isteri dan anakku. Kau jadikanlah juga isteriku sebagai seorang isteri yg solehah..yang mampu menjadi penyejuk hatiku, yang akan mendamaikan jiwaku. Kau berikanlah dia kekuatan untuk terus dan menerus menjaga anak-anakku. untuk mendidik mereka menjadi anak yg soleh. Kau berikanlah dia ketabahan dan kecekalan dalam mengharungi perjalanan rumahtangga bersamaku. “

UNTUK TEMPAHAN SILA LAYARI

Sunday, November 30, 2008

Sugar Paste dan Fondont FLower lagi

Still dok buat deco lagi dari sugar paste dan fondant untuk majlis pertunangan sepupu...on disember nanti










Still dok buat deco lagi dari sugar paste dan fondant untuk majlis pertunangan sepupu...on disember nanti

2 comments:

D.a.a.l.i.a. said...

usaha tangga kejayaan. izan memang kreatif.. borong habis awak kat wilton ye..... !! go izan go

izan said...

hi kak lea,,memang pi borong abis kat WILTON tu..tapi banyak lagi yang tak beli .....huuhuhuhu...dah abis 1k ari tu....apa boleh buat nak belajar kenalah rugi dulu kan..betul tak sifu ku